تعدادی از اعضای پارلمان فرانسه در نامه ای سرگشاده، از رئیس جمهور فعلی این کشور و همینطور رئیس پارلمان فرانسه خواستند تا علیه حکومت ط-البان تحریم های سخت تری وضع شود و روابط بین ط-البان و کشورهای اروپایی عادی نشود.
فردریک دوما، یکی از اعضای پارلمان فرانسه در صفحه توییتر خود این نامه را منتشر کرد و افزود که اعضای مجلس فرانسه در این نامه سرگشاده در مورد نگرانی شان درباره وضعیت کنونی افغانستان و نوع حکومت داری ط-البان نوشته اند.
دوما همچنین از وضعیت زنان افغانستان زیر سلطه ط-البان در مدت هفت ماه حکومت این گروه نوشت. او به بسته ماندن مکاتب دخترانه در افغانستان اشاره کرد و گفت که ط-البان به وعده هایش عمل نکرده و دختران این کشور را از تحصیل محروم کرده و زنان را خانه نشین کرده است.
او همینطور در توضیح نوشتن این نامه گفت: ما خواستار این هستیم که از عادی سازی روابط ط-البان با کشورها جلوگیری شود و اعضای این حکومت از رفت و آمد به سایر کشورها منع شوند. آنها در این نامه خواستند تا اقدامات ضد حقوق بشری ط-البان در افغانستان بی پاسخ نماند.
این نامه بعد از اینکه به امضای 56 عضو پارلمان رسید، به آدرس دفتر کار امانوئل مکرون رئیس جمهور کنونی فرانسه، روبرتو متسولا، رئیس پارلمان اتحادیه اروپا و همچنین جوزف بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا ارسال شد.
عبید مهدی، یکی از اعضای جبهه مقاومت ملی افغانستان در مورد نوشتن این نامه با اعضای پارلمان فرانسه همکاری داشته است.
مهدی امیدوار است که این اقدام اعضای پارلمان فرانسه تأثیرگذار باشد و انتظار دارد که کشورهای اروپایی درباره نقض حقوق بشر و حقوق زنان در افغانستان واکنش های شدیدتری علیه ط-البان نشان دهند.
اعضای پارلمان فرانسه در این نامه درمورد وضعیت افغانستان پس از ط-البان نوشته اند. همچنین در این نامه به قوانین و حکم های سخت گیرانه و ایجاد محدودیت های ظالمانه بر ملت افغانستان پرداخته شده است. آنها در این نامه اصرار دارند که دولت ها باید به اوضاع این کشور رسیدگی کنند و مردم افغانستان را رها نکنند.
همچنین به محدودیت های وضع شده بر رسانه ها و خبرنگاران نیز اشاره شده . به نظر آنها محدودیت های اعمال شده بر دختران و زنان و فعالان اجتماعی، نظام خانواده را بر هم زده و زندگی مردم را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.
آنها در انتها از جوامع بین المللی خواستند که در روابطشان با ط-البان دقت بیشتر داشته باشند و این روابط عادی نشود.
انتهای پیام