تمام بیماران سرطانی که با داروی آزمایشی سرطان در یک کارآزمایی بالینی در آمریکا تحت درمان قرار گرفته بودند، بهبود یافتند.
بر اساس تحقیقی که در «د نیو انگلند ژورنال آو مدسین» به انتشار رسید، همه 12 بیماری که سرطان روده بزرگ داشتند بعد از مصرف داروی دوستارلیماب در طی 6 ماه بهبود یافتند.
دکتر لوئیس دیاز، یکی از نویسندگان اصلی این مقاله که متخصص سرطان شناسی در مرکز مموریال اسلون کترینگ نیویورک است در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت که این نخستین بار است که در تاریخ سرطان چنین موفقیتی رخ داده است.
این بیماران در طول درمان با این دارو هیچ عوارضی هم نداشتند. با این حال دانشمندان بر این باورند که تعداد بیمارانی که در این آزمایش بودند کافی نیستند.
با اینکه دانشمندان از این موفقیت بسیار راضی و شگفت زده اند اما اعلام کرده اند که این آزمایش باید تکرار شود و خیلی محتاطانه در مورد ریشه کن شدن کامل بیماری نتیجه گیری کنند.
بیشتر بخوانید:
آیا امواج رادیویی تلفن همراه باعث ایجاد سرطان در انسان میشود؟
دانشمندان آزمایش خون جدیدی برای تشخیص سرطان در بیماران بیعلامت ابداع کردند.
دوستارلیماب یک داروی ایمنی درمانی برای درمان سرطان مخاط رحم است. نخستین بار است که بررسی بالینی درباره تاثیر این دارو بر سرطان روده بزرگ صورت گرفته است.
دوستارلیماب پوشش یاخته های سرطانی را از بین می برد و به دستگاه ایمنی بدن این اجازه را می دهد تا آنها را شناسایی کرده و از بین ببرد.
در این آزمایش، دوازده بیمار سرطانی طی 6 ماه، هر 3 هفته یک بار، داروی دوستارلیماب تزریق کردند. البته قرار بود این درمان با شیمی درمانی و جراحی استاندارد همراه باشد.
6 ماه بعد از قطع مصرف این دارو، سرطان این بیماران کاملا از بهبود یافته و همچنین در معاینات بالینی، آندوسکوپی، ام آر آی و پت اسکن، هیچ اثری از سرطان دیده نشده است.
2 سال بعد از گذشت این پژوهش، سرطان از بدن بیماران تحت آزمایش رفته و هیچ کدام تاکنون جراحی یا شیمی درمانی نشده اند.
انتهای پیام