کمتر از یک دهه از رونق بازار ساعت هوشمند می گذرد و روز به روز به قابلیت های این تکنولوژی افزوده می شود. از ماشین حساب شروع شد و حالا اتصال به اینترنت، اندازه گیری ضربان قلب و سطح اکسیژن خون، فشار خون و …. به آن افزوده شده است.
ساعت هوشمند چه قابلیت هایی دارد؟
ساعت هوشمند برای اهداف خاص و استفاده های روزمره کاربران آن طراحی شده است. این ساعت ها چندین حسگر در خود دارند که حتی قادر هستند از طریق اعلان های به موقع، جان صاحبان خود را نجات دهند. به طور مثال ساعت مدل اپل حسگر سقوط دارد، اگر در حالی که این ساعت را در دست دارید زمین بخورید، ساعت منتظر حرکت بعدی شما می ماند و در صورتی که حرکتی نداشته باشید اعلان های آن فعال می شود و باز هم حرکتی از سوی شما تشخیص نداد، یک پیام هشدار به مخاطبان شما یا اورژانس می فرستد.
علاوه بر این، این ساعت ها حسگرهای شتاب سنج، حسگر ضربان قلب، حسگر محاسبه سطح اکسیژن خون و فشار سنج و ارتفاع سنج نیز دارد که بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته اند.
ساعت های هوشمند قابلیت نصب برنامه های مخصوص این تکنولوژی را نیز دارند که کاربری آن را گسترش می دهد.
اطلاعات تلفن همراه شما نیز روی این ساعت همگام سازی می شود.
ساعت های هوشمند در چه سطحی از ایمنی هستند؟
این نوع ساعت از امنیت بالایی برخوردار است. از آنجایی که اطلاعاتی همچون اطلاعات شخصی موبایل، اطلاعاتی مربوط به سلامت شما مثل ضربان قلب، فشار خون، اطلاعات مربوط به دوره پریودی زنان، و سایر داده های خصوصی شما روی آن ذخیره می شود باید حریم خصوصی تان حفظ شود و احتمال سوء استفاده از اطلاعات و داده های شخصی کاربران حفظ شود. البته سازندگان این ساعت ها تمام این موارد را در نظر گرفته و امنیت آن را تأمین کرده اند.
از آنجایی که این ساعت ها و تلفن همراه شما می توانند به هم متصل شده و داده های آنها با هم همگام سازی می شود آسیب پذیری هر کدام از آنها می تواند دستگاه دیگر را به خطر بیاندازد. یکی از مهمترین راه های امنیتی این است که ساعت و موبایل خود را مدام آپدیت کنید. همینطور می توانید از طریق تنظیمات Activation Lock جلوی اتصال غیر مجاز دستگاه های دیگر را به ساعت خود بگیرید و مانع راهیابی سارقان به داده های خود شوید.
انتهای پیام