مدیران دانشگاه اکستر انگلیس می گویند مردم نسبت به علوم غریبه و جادوگری علاقه زیادی دارند، به همین علت آنها قصد دارند تا یک دوره درسی مربوط به این حوزه در مقطع فوق لیسانس برگزار کنند.
به گفته آنها، با توجه به کنجکاوی های بسیاری که مردم نسبت به جادو دارند، قرار شد تا در سپتامبر ماه سال آینده، دوره درسی مربوط به این حوزه در مقطع فوق لیسانس برگزار شود.
بنا بر اعلام آنها، فارغ التحصیلان رشته های ادبیات، فلسفه، تاریخ، جامعه شناسی، باستان شناسی، روانشناسی، دین و نمایشنامه نویسی می توانند این رشته را آموزش ببینند.
از سرفصل های مهم این رشته می توان به افسانه شاه آرتور، جادو در یونان و روم، اژدها در ادبیات، دیرینه نگاری، باستان شناسی در فرضیه و عمل، تفکر اسلامی و تصویر زنان در قرون وسطی اشاره کرد.
آموزش این دوره توسط پروفسور امیلی سلاو انجام می شود، او در این باره می گوید: «افزایش علاقه به جادوگری و علوم غریبه در دانشگاه ها و خارج از آن، بازتاب پرسش هایی است که در این مورد وجود دارد.»
او می گوید: هدف از انجام این کار، ازبین بردن استعمارگری ها، کاوش در تاریخچه معرفت شناسی های جایگزین، فمینیسم و تلاش برای جلوگیری از نژادپرستی است.
گفته می شود این دوره توسط گروه مطالعات اسلام و عرب دانشگاه اکستر انجام می شود و هزینه آن چیزی حدود 12 هزار پوند می باشد.
بر اساس گفته های مسئولان این دوره، داشتن مدرک تحصیلی در این حوزه به دانشجویان کمک می کند تا بتوانند به راحتی در زمینه تدریس، مشاوره و راهنمایی فعالیت کنند و برای یافتن شغل در زمینه های کتابخانه، مراکز گردشگری، میراث فرهنگی و سازمان های هنری کار راحتی داشته باشند.
پیش از این، دانشگاه ولز جنوبی یک دوره درسی «علم و جادو» برای مقطع لیسانس برگزار کرده بود. امپریال کالج لندن هم دوره آموزشی 20 هفته ای تحت نام «تاریخ جادوگری، جادو و علوم غیبی» برگزار خواهد کرد.